Cara Pasang Aplikasi VMOS untuk Android

Cover Sebuahutas Malaysia

VMOS merupakan aplikasi yang membolehkan pemasangan dan operasi sistem Android berasingan di dalam peranti Android anda. Sistem operasi baru ini tidak hanya berjalan seperti aplikasi, tetapi juga tidak dikawal atau bergantung kepada sistem hos asal.

Pemasangan VMOS adalah proses yang relatif mudah yang mengambil masa tidak sampai lima minit. Dari aplikasi itu sendiri, anda boleh memuat turun dan pasang ROM yang akan bermula sebaik sahaja proses selesai dengan jayanya. Sistem operasi baru ini secara lalai berdasarkan Android 5.1.1 dan di dalamnya anda boleh memasang dan jalankan mana-mana aplikasi atau permainan yang anda mahu.

Salah satu kegunaan utama VMOS adalah mempunyai dua aplikasi atau permainan yang serupa dipasang pada peranti yang sama. Bahkan, sebagai OS berasingan yang berjalan di latar belakang, anda boleh mempunyai permainan aktif pada OS maya ini sambil memainkan permainan lain atau melakukan sesuatu yang berbeza sepenuhnya pada peranti anda.

VMOS adalah aplikasi yang sangat berguna yang membolehkan anda mempunyai sistem operasi berasingan dalam peranti Android anda dengan keselesaan yang sepenuhnya. Tambahan pula, daripada pilihan set up, anda boleh menyesuaikan resolusi sistem operasi baru anda.

Vmos Apk 1

Keperluan (Versi Terkini)

Diperlukan Android 7.0 atau yang lebih tinggi

Nama AplikasiVMOS
Diunggah OlehVMOS
Ukuran20.19 MB
Versi1.3.8
Kompatibel DenganAndroid 7.0+
Link DownloadDISINI
Vmos Apk 2

Ingin bermain permainan yang menyeronokkan pada telefon bimbit anda? Cubalah permainan GTA San Andreas APK ini

Soalan Lazim

Apakah fungsi VMOS?

VMOS adalah aplikasi yang membolehkan anda menjalankan mesin maya di dalam Android. Dengan ini, anda boleh meniru Android dari telefon pintar atau tablet. Aplikasi ini termasuk kernel virtualisasi, kemudian memuat turun sistem operasi yang akan diwujudkan secara maya.

Apakah kelebihan yang dimiliki VMOS?

VMOS membenarkan anda untuk menghasilkan sistem operasi Android lengkap di peranti anda. Berkat ini, anda boleh menjalankan mana-mana jenis aplikasi tanpa takut akan jangkitan pada peranti utama anda. Selain itu, anda juga boleh menjalankan aplikasi berakar tanpa membuka kunci but pada peranti atau menidakkan jaminan peranti anda.

Di manakah VMOS berjalan, di peranti atau di awan?

VMOS tidak berjalan di awan. Ia beroperasi tempatan di peranti Android anda. Oleh itu, semakin canggih peranti anda, semakin baik emulasi yang anda jalankan akan berfungsi.

Apakah keperluan minimum VMOS?

Keperluan minimum VMOS untuk peranti Android adalah 2 GB RAM dan 2 GB memori dalaman. Walau bagaimanapun, disarankan untuk mempunyai sekurang-kurangnya 3 GB RAM dan 32 GB memori dalaman.

Vmos Apk 3

VMOS menyediakan peluang yang tidak ternilai dengan mendayakan pelbagai aplikasi dan pengalaman pada satu peranti. Dengan memahami penggunaan VMOS dan keperluan teknikalnya, pengguna akan dapat menjalankan aplikasi berasingan pada peranti Android dengan lebih yakin, termasuk apk aptoide.

Aplikasi ini mengembangkan kebolehgunaan peranti Android dengan menyediakan ruang untuk menjalankan aplikasi tanpa sekatan atau sekatan pada peranti asal. Bagi sesiapa yang mahukan kepelbagaian dalam penggunaan aplikasi, VMOS ialah alat yang hebat untuk dimiliki.

Related articles:

  • Cara Pasang PSP dan PPSSPP di Telefon Android

    Penggunaan emulator PPSSPP membolehkan penggemar permainan PSP untuk menikmati permainan tersebut pada telefon Android tanpa perlu membeli konsol PSP. Walau..

  • Muat Turun APK Aptoide

    Aptoide, sebagai alternatif kepada Gedung Google Play, membenarkan memuat turun apl dari luar rangkaian Google secara percuma. Untuk bermula, lawati..

  • Muat Turun APK GTA San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas – sebuah permainan ikonik yang memikat, kini boleh dimainkan di Android secara percuma melalui aptoide..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *