Sebuahutas Malaysia


Your Gateway to Malaysian Business Insights

We’re committed to offering valuable insights, market intelligence, and expert analysis to help you navigate the intricacies of the Malaysian market. Together, we’ll unlock the doors to opportunity and prosperity in the Malaysian business landscape.

Terokai Kurier Terkemuka

Kami membawa anda ke Pintu Gerbang Anda ke Maklumat Perniagaan Malaysia. Kami memberi tumpuan kepada panduan dan pangkalan pengetahuan tentang Shopee Express, penjejakan Pos Laju, dan Direktori Perniagaan Malaysia.

Di dalam persekitaran perniagaan yang berubah dengan cepat, akses kepada maklumat ini adalah kunci kepada kejayaan. Sama ada anda seorang peniaga dalam talian, seorang pengguna yang ingin tahu, atau seorang usahawan yang penuh semangat, platform kami dilengkapi dengan alat dan kepakaran untuk membantu anda menavigasi aspek-aspek ini dengan lancar.

Sertai kami hari ini dan terokai potensi perniagaan anda di Malaysia.

Filebisnis Cover

Aplikasi Mudah Alih

Sebelum dominasi peranti mudah alih, perisian berkembang dari desktop ke versi komputer riba. Kini, dengan tablet dan telefon pintar mendahului, aplikasi mudah alih jadi keutamaan.

Google Play dan App Store Apple menguasai pasaran mobile apps ini. Pemasangan cepat, cukup navigasi ke kedai aplikasi, cari, dan muat turun. Perkembangan “mudah alih pertama” menekankan reka bentuk untuk peranti mudah alih, mengubah cara kita berinteraksi dengan teknologi.

Sebuah
Utas

in numbers

Jika anda mencari pembekal perkhidmatan tempatan, restoran, peniaga, atau profesional, Direktori Perniagaan Sebuahutas kami adalah sumber rujukan anda. Ini adalah senarai digital yang menawarkan maklumat hubungan untuk pelbagai perniagaan dalam kategori seperti AMakanan & Minuman, Perumahan, Runcit, dan Perkhidmatan Profesional.

Sama ada anda mencari penyelesaian segera atau pakar yang pakar dalam bidang tertentu, direktori ini memudahkan keputusan yang berasaskan ulasan pengguna, penilaian, dan penerangan perniagaan yang terperinci, dengan itu menyokong komuniti tempatan dan menggalakkan pertumbuhan ekonomi.

2K+

Business listings

4K+

Real reviews

50+

Brands covered