BAN First Mile Hub Shopee Express

Spx Cover

Pusat First Mile BAN adalah sebuah gudang di mana Shopee Express menerima dan menyusun bungkusan dari penjual sebelum bungkusan tersebut diangkut ke pusat pengedaran Shopee Express. Pusat First Mile BAN terletak di Shah Alam, Selangor, Malaysia.

Pusat First Mile BAN merupakan pusat first mile terbesar di Malaysia, yang memproses lebih daripada 1 juta bungkusan setiap hari. Ia dilengkapi dengan peralatan penyusunan dan pembungkusan bertaraf tinggi, dan mempekerjakan lebih daripada 1,000 orang.

Pusat First Mile BAN memainkan peranan penting dalam komitmen Shopee Express untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran yang pantas dan boleh dipercayai kepada pelanggan-pelanggannya. Dengan menyederhanakan bahagian pertama proses penghantaran, Shopee Express mampu menghantar bungkusan kepada pelanggan di Malaysia dalam tempoh 1-3 hari.

Kaj First Mile Hub
BAN First Mile Hub Shopee Xpress Tracking

Berikut adalah beberapa kelebihan menggunakan Pusat First Mile BAN:

  • Penghantaran yang lebih cepat: Pusat First Mile BAN membantu menyederhanakan proses penghantaran, yang menghasilkan masa penghantaran yang lebih cepat kepada pelanggan.
  • Penghantaran yang lebih boleh dipercayai: Pusat First Mile BAN dilengkapi dengan peralatan penyusunan dan pembungkusan bertaraf tinggi, yang membantu memastikan bahawa bungkusan dihantar dengan selamat dan dengan selamat.
  • Lebih mudah untuk penjual: Penjual boleh meletakkan bungkusan mereka di Pusat First Mile BAN, dan Shopee Express akan menguruskan selebihnya.

Shopee Express First Mile Hub FAQ

Jika anda adalah seorang penjual Shopee, saya galakkan anda untuk menggunakan Pusat First Mile BAN untuk menghantar bungkusan anda. Ia adalah cara yang pantas, boleh dipercayai, dan mudah untuk menghantar bungkusan kepada pelanggan anda.

Berikut adalah beberapa petua untuk menggunakan Pusat First Mile BAN:

Pastikan untuk membungkus barang anda dengan selamat sebelum meletakkannya di pusat. Labelkan bungkusan anda dengan jelas dengan nama, alamat, dan maklumat hubungi anda. Simpan nombor pengesanan anda supaya anda boleh menjejaki status penghantaran anda.

BAN First Mile Hub Contact Center

CompanyContact Details
Shopee Customer Service[email protected]
SPX Customer Service Phone+603-2777-9222

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi perkhidmatan pelanggan Shopee Express untuk bantuan.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *