BTS First Mile Hub Location Details

Spx Cover

Sehingga kini, tiada maklumat rasmi daripada Shopee Express berkenaan lokasi BTS First Mile Hub mereka. Meskipun begitu, berdasarkan pemerhatian kami, carian dan topik yang berkaitan dengan BTS First Mile Hub kebanyakannya berasal dari wilayah Selangor, Malaysia.

Dengan mengambil kira fakta ini, ada kemungkinan besar BTS First Mile Hub location merujuk kepada kawasan Batu Caves yang terletak di Selangor. Ini disokong oleh corak yang serupa pada pusat yang lain, di mana singkatan yang digunakan mencerminkan lokasi tertentu, seperti CJY untuk Cheras dan BGI untuk Bangi.

Bts First Mile Hub Location
BTS First Mile Hub Location

Shopee Express First Mile Hub

Daripada penjelasan di atas, dapat disimpulkan bahawa BTS First Mile Hub merupakan pusat penyimpanan atau pusat penyusunan yang digunakan oleh Shopee Xpress, sebuah syarikat logistik di Selangor.

Baca sini: BRS First Mile Hub

Dengan kemungkinan besar terletak di Batu Caves, pusat ini menjadi hentian pertama bagi bungkusan-bungkusan dalam proses penghantaran Shopee Xpress di pusat bandar Malaysia. Di sini, bungkusan-bungkusan tersebut dikumpulkan daripada penjual atau titik penyerahan sebelum diteruskan perjalanan penghantaran mereka.

CompanyContact Details
Shopee Customer Service[email protected]
SPX Customer Service Phone+603-2777-9222
Related articles:

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *