Lokasi MKZ Sorting Center di Peta Google dan Alamatnya!

Cover Sebuahutas Malaysia

Pencarian Sorting Center MKZ telah meningkat dalam tempoh 1 minggu yang lalu. Sebabnya masih tidak diketahui, tetapi mungkin disebabkan oleh musim membeli-belah di Malaysia di pelbagai portal seperti Lazada, Shopee, dan lain-lain.

Beberapa Sorting Center lain yang juga penuh dengan banyak bungkusan adalah Sorting Center PCH Shopee, U10, dan Sorting Center MP3 juga.

Dengan itu, banyak pembeli dan pelanggan mencari Sorting Center MKZ yang terletak di Melaka dan bandar-banadar lain.

Saya telah mencuba yang terbaik untuk mencari lokasi yang tepat, tetapi hanya berjaya menemui lokasi terdekat yang mungkin dengan Sorting Center MKZ.

MKZ Sorting Center

Lokasi Sorting Center MKZ

Dari apa yang saya perhatikan, kebanyakan bungkusan yang disusun melalui pusat MKZ ini, berada berdekatan dengan Lapangan Terbang MKZ (Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka).

Jadi, inilah alamat Lapangan Terbang dan bukan Sorting Center MKZ.

  • Alamat: Jalan Lapangan Terbang Melaka, 75350 Batu Berendam, Malaysia

Lokasi Sorting Center MKZ di Google Maps

Inilah lokasi tepat Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka di mana Sorting Center MKZ terletak (di sekitarnya).

Bungkusan yang diterima dan diedarkan di Sorting Center MKZ mungkin berasal daripada syarikat kurier mana pun seperti Shopee Express, Poslaju, atau malah J&T.

Saya masih tidak mempunyai maklumat yang pasti mengenai syarikat kurier mana yang mempunyai Sorting Center MKZ sebagai pusat bungkusan mereka. Saya akan mengemaskini pos ini sebaik sahaja saya menemui lokasi yang tepat untuk Sorting Center MKZ.

Shopee Express FAQ

Sementara itu, jika anda tidak puas hati dengan syarikat kurier anda ketika ini dan ingin membuat pertukaran, anda boleh menyemak kadar kurier Poslaju dan lihat sama ada ia memadai untuk anda kerana perkhidmatan mereka adalah yang terbaik di Malaysia dan juga di luar negara.

Anda juga boleh menghubungi cawangan Poslaju terdekat jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan mereka atau untuk menghantar bungkusan.

Sehingga itu, jika anda merupakan salah seorang pelanggan yang bungkusannya terperangkap di Sorting Center MKZ, anda boleh memberikan komen mengenai syarikat kurier yang membawa bungkusan anda dan saya akan cuba mempercepatkan proses penghantaran anda.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *