CSL First Mile Hub Shopee Express: Dari Penjual ke Pelanggan

Spx Cover

CSL first mile hub di Malaysia adalah sebuah gudang di mana Shopee Express menerima dan menyusun bungkusan dari penjual sebelum mereka diangkut ke pusat pengedaran Shopee Express. CSL first mile hub terletak di Cyberjaya, Selangor, Malaysia.

Csl First Mile Hub Status
Csl First Mile Hub Status

CSL first mile hub merupakan salah satu daripada hub first mile terbesar di Malaysia dan memainkan peranan penting dalam komitmen Shopee Express untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran yang pantas dan boleh dipercayai kepada pelanggannya. Dengan menyederhanakan bahagian pertama proses penghantaran, Shopee Express mampu menghantar bungkusan kepada pelanggan di Malaysia dalam tempoh 1-3 hari.

CSL first mile hub dilengkapi dengan peralatan penyusunan dan pembungkusan bertaraf tinggi, dan mempekerjakan lebih daripada 1,000 orang. Hub ini juga beroperasi 24/7, yang memastikan bungkusan diproses dan dihantar secepat mungkin.

CSL first mile hub contact number

CompanyContact Details
Shopee Customer Service[email protected]
SPX Customer Service Phone+603-2777-9222

Berikut adalah beberapa kelebihan menggunakan CSL first mile hub:

  1. Penghantaran yang lebih cepat: CSL first mile hub membantu menyederhanakan proses penghantaran, yang menghasilkan masa penghantaran yang lebih cepat kepada pelanggan.
  2. Penghantaran yang lebih boleh dipercayai: CSL first mile hub dilengkapi dengan peralatan penyusunan dan pembungkusan bertaraf tinggi, yang membantu memastikan bungkusan dihantar dengan selamat dan dengan sempurna.
  3. Lebih mudah untuk penjual: Penjual boleh meletakkan bungkusan mereka di CSL first mile hub, dan Shopee Express akan menguruskan selebihnya.

Jika anda adalah penjual di Shopee, saya galakkan anda menggunakan CSL first mile hub untuk menghantar bungkusan anda. Ia adalah cara yang pantas, boleh dipercayai, dan mudah untuk menghantar bungkusan kepada pelanggan anda.

Shopee Express First Mile Hub

Berikut adalah beberapa petua untuk menggunakan CSL first mile hub:

  1. Pastikan untuk membungkus barang anda dengan selamat sebelum meletakkannya di hub.
  2. Labelkan bungkusan anda dengan jelas dengan nama, alamat, dan maklumat hubungi anda.
  3. Simpan nombor pengesanan anda supaya anda boleh menjejaki status penghantaran anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi perkhidmatan pelanggan Shopee Express untuk bantuan.

Related articles:

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *