Lokasi DDR Shopee Sorting Center – Cari Tahu Di Sini!

Cover Sebuahutas Malaysia

Pusat-pusat penyusunan seperti Soc 3, Soc 2, U 10, PRK, dan sebagainya telah menjadi tumpuan utama kerana pengguna tidak dapat mengesan lokasi-lokasi pusat penyusunan ini.

Dalam artikel ini, kita akan membincangkan pusat penyusunan DDR, lokasinya, maklumat hubungan, dan waktu operasinya secara khusus kerana banyak pengguna telah mengadu tentang status penjejakan Shopee Express mereka seperti “paket anda telah tiba di pusat penyusunan DDR” atau “Paket anda sedang diangkut ke [pusat penyusunan DDR].”

Lokasi Pusat Penyusunan DDR Shopee

DDR Sorting Centre Shopee Express

Menurut pengguna Shopee Express, lokasi Pusat Penyusunan DDR terletak berhampiran Pelabuhan Barat Klang. Inilah alamatnya: Pelabuhan Barat, 42920 Port Klang, Selangor.

Walaupun ini mungkin tidak tepat, banyak pengguna telah menunjukkan lokasi ini apabila mereka mencarinya. Ini juga mungkin disebabkan oleh kenyataan bahawa pelabuhan ini menerima banyak bungkusan masuk dan bungkusan antarabangsa yang keluar, jadi kemungkinannya tinggi bahawa lokasinya tepat, tetapi itu belum boleh disahkan kerana tiada berita daripada wakil rasmi Shopee Express.

Status Tracking Ddr Shopee Sorting Center
Status Tracking Ddr Shopee Sorting Center

Selain itu, banyak pengguna telah membincangkan kemungkinan pusat penyusunan DDR boleh terletak di salah satu daripada kawasan-kawasan ini juga, seperti Johor, Penang, Perak, Sabah, Kedah, Melaka (Malacca), atau Kota Kinabalu.

Jadi, ada kemungkinan bahawa pusat penyusunan DDR Shopee Express boleh terletak di pelbagai bandar dan negeri dengan nama yang sama dan pengguna bingung tentang bandar mana yang menjadi lokasi semasa bagi bungkusan mereka.

Lokasi Pusat Penyusunan DDR Shopee Express di Google Maps

Tiada maklumat yang pasti tentang lokasi tepat pusat penyusunan DDR Shopee Express. Tetapi berdasarkan alamat yang diberikan di atas, jika anda mencari lokasi itu, inilah dia:

Namun, beristirahatlah yakin, sebaik sahaja kami menerima respons daripada wakil rasmi, kami pasti akan mengemaskini lokasi pusat penyusunan DDR yang tepat dalam artikel ini.

Sila ambil perhatian, lokasi ini hanya digunakan untuk pengedaran dan pengumpulan bungkusan Shopee Express kerana ia digunakan sebagai pusat penyusunan. Ia tidak tersedia untuk pengambilan atau kemudahan penurunan bungkusan.

Nombor Hubungan Pusat Penyusunan DDR!

Inilah nombor hubungan pusat penyusunan DDR Shopee Express: +603-2777-9222

Cuba dan lihat jika seseorang menjawab panggilan anda kerana ia biasanya sibuk sepanjang masa. Kami memahami bahawa penjejakkan bungkusan Shopee Express anda adalah penting kerana anda mungkin mendapatkannya dengan segera atau untuk menghadiahkannya kepada orang yang anda sayangi.

Tetapi yang terbaik yang boleh anda lakukan adalah terus mencuba nombor hubungan yang diberikan di atas supaya anda dapat mengetahui status bungkusan Shopee Express anda.

Waktu Operasi Pusat Penyusunan DDR Shopee Express

  • Isnin hingga Jumaat: 9 pagi hingga 5:30 petang
  • Sabtu: 9 pagi hingga 1 petang
  • Ahad: Tutup

Shopee Express FAQ

Soalan Lazim Mengenai Pusat Penyusunan DDR

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya oleh pelanggan yang bungkusannya terperangkap di pusat penyusunan DDR.

Bolehkah Saya Ambil Bungkusan Saya Langsung dari Pusat Penyusunan DDR?

Tidak, itu tidak mungkin kerana bungkusan masih dalam perjalanan ke destinasi apabila ia tiba di pusat penyusunan DDR. Tunggu pasukan penghantaran Shopee untuk menghantar bungkusan ke pintu anda.

Bolehkah Saya Menurunkan Bungkusan Saya di Pusat Penyusunan DDR?

Tidak, itu tidak mungkin kerana ia adalah pusat penyusunan dan bukan lokasi penurunan bungkusan anda. Anda perlu mengunjungi cawangan Shopee Express berdekatan anda untuk menurunkan bungkusan anda.

Di Mana Pusat Penyusunan DDR?

Lokasi tepat pusat penyusunan DDR adalah Pelabuhan Barat, 42920 Port Klang, Selangor, tetapi anda tidak boleh mengunjungi pusat kerana pengambilan bungkusan secara langsung tidak mungkin dari fasiliti penyusunan.

Pemikiran Penutup Mengenai Pusat Penyusunan DDR Shopee

Pusat Penyusunan DDR mengalami jumlah bungkusan masuk yang banyak disebabkan oleh pembelian yang banyak. Jika anda mengetahui lokasi tepat pusat penyusunan DDR, sila beritahu kami dalam bahagian komen di bawah supaya kami dapat mengemaskininya di laman web kami. Dan jika tidak, kami akan mengemaskininya apabila kami mengetahui lokasi yang tepat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *