Dimanakah Lokasi SOC 3 Shopee di Filipina – Cari Tahu Di Sini

Cover Sebuahutas Malaysia

Mencari maklumat tentang apakah maksud SOC 3 Shopee dan di mana lokasi SOC 3 Shopee? Teruskan membaca! Shopee Express telah mendahului Poslaju disebabkan beberapa kelewatan dalam penghantaran Poslaju.

Namun, situasi yang sama berlaku dengan Shopee juga kerana saya telah mengamati banyak bungkusan yang terperangkap di pusat penyusunan SOC 3, pusat penyusunan PRK, SOC 2 Shopee, pusat penyusunan U10 Shopee Express, lokasi SOC 4, pusat penyusunan MP3 Shopee, pusat penyusunan DDR Shopee, dan banyak lagi di Malaysia dan Filipina! Ia menunjukkan “paket telah tiba di stesen soc 3” dalam status penjejakan.

Saya memahami bahawa adalah penting untuk mengetahui di mana bungkusan anda berada pada masa ini dan jika anda berada di sini, saya yakin bungkusan anda terperangkap di pusat penyusunan SOC 3 Shopee Express itu sendiri.

SOC 3 Sorting Centre Shopee Express Location and Meaning

Tetapi percayalah, anda bukan satu-satunya yang bungkusannya terperangkap di SOC3, terdapat banyak pelanggan lain seperti anda yang menghadapi masalah untuk menerima bungkusan mereka tepat pada masanya.

Lokasi SOC 3 Shopee Filipina

Lokasi SOC 3 terletak berhampiran Paranaque dan menurut salah seorang pembaca blog kami, ia mungkin terletak di LIIP Ave, Binan, Laguna, Filipina. Saya telah mengemaskini lokasi Google Maps yang lebih kurang di sini! Jika anda mengetahui lokasi SOC 3, sila tinggalkan komen di bawah dan saya akan mengesahkannya untuk mengemaskininya dalam pos ini.

Nombor Hubungan Stesen SOC 3 Shopee Express!

Inilah nombor hubungan SOC 3 Shopee Express: +603-2777-9222

Anda boleh menghubungi nombor yang diberikan di atas dan lihat jika anda boleh mendapatkan maklumat tepat tentang di mana bungkusan anda berada pada masa ini. Semasa musim membeli-belah, adalah penting untuk mendapatkan bungkusan anda dengan segera.

Waktu Operasi Stesen SOC3 Shopee Express

  • Isnin hingga Jumaat: 9 pagi hingga 5:30 petang
  • Sabtu: 9 pagi hingga 1 petang
  • Ahad: Tutup

Tiada maklumat mengenai waktu pengumpulan bungkusan lagi kerana ia hanyalah pusat pengedaran pada masa ini. Mungkin akan membenarkan pengumpulan bungkusan Shopee Express anda dalam masa yang terdekat, tetapi ia tidak mungkin pada masa ini.

Cara Menjejaki Lokasi Bungkusan Shopee Saya yang Terperangkap di SOC 3?

Untuk memahami di mana bungkusan anda yang menunjukkan terperangkap di SOC 3, ikuti langkah-langkah berikut.

  1. Buka aplikasi Shopee di telefon bimbit anda atau kunjungi laman web rasmi Shopee dan log masuk ke akaun anda.
  2. Klik pada tab “Saya”.
  3. Di bawah pilihan “Pembelian Saya”, ketuk pada pilihan “Untuk Diterima”.
  4. Kemudian, ketuk pada ikon penghantaran produk yang anda beli untuk menjejaki bungkusan tersebut dengan segera!

Itulah seberapa mudahnya untuk menjejaki lokasi tepat bungkusan anda yang terperangkap di pusat penyusunan SOC 3 Shopee Express.

Pemikiran Penutup tentang Stesen SOC 3 Shopee

Sekiranya anda mempunyai sebarang idea tentang di mana terletaknya pusat penyusunan SOC 3 Shopee Express dan apakah maksud SOC 3 Shopee, sila beritahu kami dalam komen, dan saya akan mengemaskini pos kami secepat mungkin! Ini membantu pembaca kami memahami dan mengetahui lokasi tepat pusat penyusunan SOC 3. Akhirnya, jika anda menghadapi masalah dengan penjejakkan bungkusan anda, anda boleh pergi ke penjejakkan SPX untuk hal yang sama.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *