Shopee Express TGG Sorting Centre Location

Spx Cover

Sorting Centre Shopee TGG, yang mana “TGG” merujuk kepada Lapangan Terbang Sultan Mahmud di Terengganu, Malaysia, mungkin menjadi titik fokus bagi aktiviti penyortiran Shopee di kawasan tersebut. Walaupun Shopee Express tidak mendedahkan lokasi tepat sorting centre mereka atas sebab keselamatan, beberapa petunjuk menunjukkan kemungkinan ini:

Tgg
Sultan Mahmud Airport (TGG)

TGG adalah kod IATA bagi Lapangan Terbang Sultan Mahmud. Shopee Express sering menggunakan kod lapangan terbang untuk sorting centre mereka, seperti PEN bagi Pulau Pinang dan JHB bagi Johor Bahru. Terengganu merupakan sebuah negeri utama di Malaysia dengan jumlah pengguna Shopee yang semakin berkembang. Memiliki sorting centre berdekatan dengan lapangan terbang akan memudahkan pengedaran serantau yang cekap di Terengganu dan kawasan sekitarnya.

Shopee Express Related Searches

Maklumat atas talian yang terhad berkenaan “TGG Sorting Centre” turut mengesahkan bahawa ini mungkin merupakan sorting centre yang lebih kecil, mungkin melayani terutamanya Terengganu dan mungkin sebahagian daripada Kelantan dan Pahang.

Berikut adalah beberapa fakta yang kita ketahui tentang sorting centre Shopee Express secara umum:

  • Berfungsi sebagai sorting centre dan penghantaran bungkusan dalam kawasan tertentu.
  • Menggunakan sistem automatik dan penyortiran manual untuk kecekapan dan ketepatan.
  • Memainkan peranan penting dalam memastikan penghantaran pesanan Shopee yang pantas dan tepat pada waktunya.
CompanyContact Details
Shopee Customer Service[email protected]
SPX Customer Service Phone+603-2777-9222

Shopee TGG Sorting Centre Location di Terengganu

Tanpa pengesahan rasmi dari pihak Shopee, kita tidak dapat pastikan 100% bahawa “TGG Sorting Centre” merujuk secara khusus kepada Lapangan Terbang Sultan Mahmud. Namun, bukti yang ada membuatkan lokasi ini kelihatan sangat mungkin.

Jika anda mencari maklumat lanjut mengenai status pesanan Shopee anda, anda boleh menggunakan ciri “Shopee Express Malaysia Tracking” dalam aplikasi atau laman web ini. Tool Shopee Tracking akan memberikan anda kemaskini secara langsung mengenai lokasi dan tarikh jangkaan penghantaran bungkusan anda.

Related articles:

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *